خانه / آموزش آشپزی / تاکوی ماهی لقمه‌ای

تاکوی ماهی لقمه‌ای

اکوی ماهی لقمه‌ای اما از پیچیدن ماهی در برگ کاهو حاصل می‌شود. تکه‌های کوچک ماهی در مخلوطی از آرد غلط داده و سپس داخل روغن سرخ می‌شوند. بعد از آن روی برگ کاهو قرار می‌گیرند.

نوشته تاکوی ماهی لقمه‌ای اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

برای مطالعه ادامه مطلب، اینجا کلیک کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *