معماری
خانه / آموزش آشپزی / سس سیب زمینی تنوری را با دستور جیمی الیور درست کنید!! -آکا

سس سیب زمینی تنوری را با دستور جیمی الیور درست کنید!! -آکا

آکاایران: مواد لازم برای تهیه سس سیب زمینی تنوری و سوخاری

سیب زمینی   : ۴ عدد بزرگروغن : به میزان لازمسیر : ۱ حبهبرگ جعفری : تازه  قدریپنیر پارمزان : ۸ گرمروغن زیتون : به میزان لازم   

طرز تهیه سس سیب زمینی تنوری و سوخاری

به گزارش آکاایران: آکا ایران: خلال های سیب زمینی را در آب نمک در حال جوش برای ۸ تا ۱۰ دقیقه نیم پز کنید.آن ها را آبکشی کنید و بگذارید تا کاملا خشک شوند.سرخ کن را باحرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، یا در قابلمه ای تا سه چهارم روغن بریزید و روی حرارت بالا گرم کنید.برای اینکه مطمئن شوید روغن به حرارت مورد نظر رسیده، تکه ای نان در آن بیاندازید، نان در ۱۰ ثانیه طلایی می شود.سیب زمینی ها را با احتیاط در چند نوبت سرخ کنید. روغن اضافی آن ها را بگیرید و بر رویشان نمک بپاشید.برای تهیه ی سس اول، سیر و جعفری خرد شده را با چیپس های داغ ترکی ب کنید.برای تهیه سس دوم، روغن زیتون و پنیر پارمزان رند شده را با چیپس های داغ ترکی ب کنید.آن ها را داغ سرو کنید.

نکات

به حدود ۳۰۰ گرم سیب زمینی نیاز دارید. آن ها را پوست بگیرید و به خلال هایی با پهنای ۱ سانتی متر برش دهید.سیر و برگ های جعفری را ریز خرد کنید.پنیر پارمزان را رنده کنید.

Let’s block ads! (Why?)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *