معماری
خانه / آموزش آشپزی / طرز تهیه سیب زمینی با سس پستو -آکا

طرز تهیه سیب زمینی با سس پستو -آکا

به گزارش آکاایران: ۱٫ سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند. آن ها را آبکش نمایید و داخل ظرف پذیرایی بریزید و تا زمان مصرف , آن را گرم نگه دارید.
۲٫ در همین فاصله , ریحان , دانه کاج , سیر و کمی نمک و فلفل را داخل غذاساز بریزید و به مدت ۳۰ ثانیه آن ها را خوب با هم ترکی ب نمایید و به تدریج روغن را به آن ها بیافزایید تا مایه نرم و صافی به دست آید.
۳٫ مایه را داخل کاسه ای بریزید و هر دو نوع پنیر رنده شده را به آن اضافه نمایید.
۴٫ سس پستو آماده شده را روی سیب زمینی ها بریزید تا به خوبی آغشته شوند. غذا را با برگ ریحان بازل تازه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید.

Let’s block ads! (Why?)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *