آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران – آکاآموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران – آکا
آکاایران: آموزش تصویری طرز پخت هویج
| عذاهای سنتی و محلی ایران
آکاایران: آموزش تصویری روش پخت هویج
قبلا یکی از روش های تهیه هویج
را تقدیم شما عزیزان کردیم و در این مطلب روشی دیگر برای تهیه این غذای خوشمزه آموزش میدیم. در این روش هویج
عطر و طعم بی نظیری داره. حتما اون رو امتحان کنید.
به گزارش آکاایران: زمان آماده سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۱ تا ۲ ساعت
مواد لازم برای ۴ نفر :
هویج ……………………….. ۴ عدد
خلال
،
،
…. هرکدام ۳ قاشق غذاخوری
مرغ ترجیحا سینه………….. ۱ عدد
پیاز …………………………. ۱ عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
……………………… مقداری
گلاب ………………………..نصف پیمانه
شکر ……………………….. ۴ قاشق غذاخوری
دستور پخت هویج
با تصویر:
مرحله اول
ابتدا هوج را خلال کنید.
مرحله ۲
کمی روغن در ماهیتابه ریخته هویج را تفت دهید تا هنمرحله پختن تغییر رنگ ندهد.
مرحله ۳
سپس آن را آبکش کنید.
مرحله ۵
برنج را به حالت آبکش بپزید.
مرحله ۶
مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زردچوبه بپزید.
مرحله ۷
هویج را در ماهیتابه بریزید.
مرحله ۸
به آن گلاب اضافه کنید.
مرحله ۹
وقتی آب هویج کاملا گرفته شد به آن اضافه نمایید.
مرحله ۱۱
شکر را به آن اضافه نمایید.
مرحله ۱۲
برنج را آبکش کرده ، ته قابلمه را کمی روغن بریزید.
مرحله ۱۳
برای ته دیگ،
را به صورت ورقه ای درآورده،
های ورقه شده را در آن بچینید، طوری که تمام سطح قابلمه را پر کند.
مرحله ۱۴
وقتی که مخلوط خلال ها آماده شد.
مرحله ۱۵
در قابلمه یک لایه
بریزید.
مرحله ۱۶
و سپس یک لایه خلال ها بریزید.
مرحله ۱۷
و دوباره روی آن
بریزید.
مرحله ۱۸
و به همین ترتیب تا آخر ( مقداری از خلال را برای تزئین نهایی نگاه دارید).
مرحله ۱۹
ساییده را با آب جوش حل کرده و روی
بریزید.
مرحله ۲۰
در قابلمه را گذاشته، زیر اجاق را کم کرده و بگذارید تا دم بکشد.
مرحله ۲۲
وقتی مرغ پخت آن را با کمی
رنگی کنید.
مرحله ۲۳
مر غ ها را هنگام سرو کنار
بچینید.
نکته :
روش دیگری هم هست که میتوان مرغ را ریش ریش کرد و همراه خلال لابه لایه
ریخت و دم گذاشت. انتخاب با شماست.
آموزش پخت انواع غذا با آکا – 