معماری
خانه / آموزش آشپزی / آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران – آکا

آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران – آکا

۱۳۹۵/۰۹/۱۵

,[categoriy]

آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران – آکاآموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران – آکا

آکاایران: آموزش تصویری طرز پخت هویج پلو شیرازی | عذاهای سنتی و محلی ایران

آکاایران: آموزش تصویری روش پخت هویج پلو شیرازی  

قبلا یکی از روش های تهیه هویج پلو شیرازی را تقدیم شما عزیزان کردیم و در این مطلب روشی دیگر برای تهیه این غذای خوشمزه آموزش میدیم. در این روش هویج پلو عطر و طعم بی نظیری داره. حتما اون رو امتحان کنید.

به گزارش آکاایران: زمان آماده سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۱ تا ۲ ساعت

,[categoriy]

مواد  لازم برای ۴ نفر :

هویج ……………………….. ۴ عدد

خلال بادام ، پسته ، پرتقال …. هرکدام ۳ قاشق غذاخوری

مرغ ترجیحا سینه………….. ۱ عدد

پیاز …………………………. ۱ عدد

نمک  و زردچوبه به مقدار لازم

زعفران ……………………… مقداری

گلاب ………………………..نصف پیمانه

شکر ……………………….. ۴ قاشق غذاخوری

دستور پخت هویج پلو شیرازی با تصویر:

مرحله اول

,[categoriy]

 ابتدا هوج را خلال کنید.

مرحله ۲

,[categoriy]

کمی روغن در ماهیتابه ریخته هویج را تفت دهید تا هنمرحله پختن تغییر رنگ ندهد.

مرحله ۳

,[categoriy]

,[categoriy]

سپس آن را آبکش کنید.

مرحله ۵

,[categoriy]

برنج را به حالت آبکش بپزید.

مرحله ۶

,[categoriy]

مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زردچوبه بپزید.

مرحله ۷

,[categoriy]

هویج را در ماهیتابه بریزید.

مرحله ۸

,[categoriy]

به آن گلاب اضافه کنید.

مرحله ۹

,[categoriy]

,[categoriy]

وقتی آب هویج کاملا گرفته شد به آن اضافه نمایید.

مرحله ۱۱

,[categoriy]

شکر را به آن اضافه نمایید.

مرحله ۱۲

,[categoriy]

برنج را آبکش کرده ، ته قابلمه را کمی روغن بریزید.

مرحله ۱۳

,[categoriy]

برای ته دیگ، سیب زمینی را به صورت ورقه ای درآورده، سیب زمینی های ورقه شده را در آن بچینید، طوری که تمام سطح قابلمه را پر کند.

مرحله ۱۴

,[categoriy]

وقتی که مخلوط خلال ها آماده شد.

مرحله ۱۵

,[categoriy]

در قابلمه یک لایه پلو بریزید.

مرحله ۱۶

,[categoriy]

و سپس یک لایه خلال ها بریزید.

مرحله ۱۷

,[categoriy]

و دوباره روی آن پلو بریزید.

مرحله ۱۸

,[categoriy]

و به همین ترتیب تا آخر ( مقداری از خلال را برای تزئین نهایی نگاه دارید).

مرحله ۱۹

,[categoriy]

زعفران ساییده را با آب جوش حل کرده و روی پلو بریزید.

مرحله ۲۰

,[categoriy]

به این شکل.

مرحله ۲۱

,[categoriy]

در قابلمه را گذاشته، زیر اجاق را کم کرده و بگذارید تا دم بکشد.

مرحله ۲۲

,[categoriy]

وقتی مرغ پخت آن را با کمی زعفران رنگی کنید.

مرحله ۲۳

,[categoriy]

مر غ ها را هنگام سرو کنار پلو بچینید.

نکته :

روش دیگری هم هست که میتوان مرغ را ریش ریش کرد و همراه خلال لابه لایه پلو ریخت و دم گذاشت. انتخاب با شماست.

آموزش پخت انواع غذا با آکا –


Let’s block ads! (Why?)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *