معماری
خانه / آموزش آشپزی / آموزش نحوه درست کردن شامی آرد نخودچی + تزیین -آکا

آموزش نحوه درست کردن شامی آرد نخودچی + تزیین -آکا

آموزش نحوه درست کردن شامی آرد نخودچی + تزیین

,شامی آرد نخودچی,شامی,آشپزی,[categoriy]

آموزش نحوه درست کردن شامی آرد نخودچی + تزیین -آکاشامی آرد نخودچی,شامی,آشپزی,آموزس آشپزی,غذاهای ایرانی

آکاایران: آموزش نحوه درست کردن شامی آرد نخودچی + تزیین

به گزارش آکاایران: آش پزی:آموزش نحوه درست کردن شامی آرد نخودچی + تزیین در قسمت آموزش آش پزی سایت میهن گرام قرار داده شده است شامی به شکل های مختلفی درست می شود که برخی بر اساس سلیقه خود آن را انتخاب می کنند و برخی هم ممکن است با تنوع آنها را درست کنند و در برنامه غذایی خود قرار می دهند.

مواد لازم شامی آرد نخودچی

گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفند         ۳۰۰ گرم
پیاز                                                          یک عدد
آرد نخودچی                                               سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ                                                     دو عدد
فلفل، زردچوبه، نمک و روغن                            به میزان لازم

مواد لازم برای سس شامی آرد نخودچی

رب گوجه فرنگی                                           یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی                                               دو عدد
پیاز                                                         یک عدد
شکر                                                       دو قاشق غذاخوری
آبلیمو                                                      نصف فنجان
نمک و زردچوبه                                           به میزان لازم

طرز تهیه شامی آرد نخودچی

پیاز را رنده کرده و به همراه آرد نخودچی، گوشت ، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ ها ورز می دهیم آن قدر ورز می دهیم تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند. سپس از هرکدام به اندازه یک تخم مرغ برداشته به شکل شامی درست می کنیم، بعد به مدت ۱۵ دقیقه شامی ها را کنار گذاشته و در تابه روغن ریخته و با حرارت ملایم شامی ها را سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

طرز تهیه سس شامی آرد نخودچی

در همان روغنی که شامی ها را سرخ کرده ایم پیاز رنده شده را با زردچوبه سرخ می کنیم، سپس رب گوجه فرنگی را افزوده بعد از پنج دقیقه گوجه فرنگی های رنده شده را می ریزیم، آن گاه آب، نمک، شکر و آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم به جوش بیاید.
نکته: به جای شکر و آبلیمو می توان از سرکه سیب و شیره انگور استفاده کرد.
بعد از این که سس جوش آمد، شامی ها را داخل آن گذاشته و در تابه را می بندیم تا سس غلیظ و شامی ها هم در آن پخته شود، بعد از گذشت نیم ساعت غذا آماده سرو است.

آموزش نحوه درست کردن شامی آرد نخودچی + تزیین

Let’s block ads! (Why?)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *