معماری
خانه / آموزش آشپزی / طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا – آکا

طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا – آکا

آکاایران:  

جهت تهیه پتاژ قارچ ابتدا شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آب مرغ را به آن افزوده، بعد نمک، فلفل و پودرسیر را به آن اضافه کنید…

,طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا ,پتاژ قارچ ,انواع سوپ,[categoriy]

طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا – آکاطرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا ,پتاژ قارچ ,انواع سوپ, پتاژ, قارچ ,دستور پخت پتاژ قارچ

آکاایران: طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا

مواد لازم:

به گزارش آکاایران: •    آرد گندم نصف پیمانه

•    شیر یک لیتر

•    آب مرغ شش پیمانه

•    قرص عصاره مرغ یک عدد

•    قارچ ورق شده ۲۰۰ گرم

•    آب چهار پیمانه

•    خامه ۱۰۰ گرم

•    پنیر پیتزا رنده شده نصف پیمانه

•    نمک، فلفل و پودر سیر یک قاشق چای خوری

•    کره ۲۵ گرم

•    آبلیمو

,طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا ,پتاژ قارچ ,انواع سوپ,[categoriy]

طرز تهیه :

جهت تهیه پتاژ قارچ ابتدا شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آب مرغ را به آن افزوده، بعد نمک، فلفل و پودرسیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید، تا جوش بیاید.

سپس قارچ را افزوده و آن گاه حرارت را کم کنید و در حدود۲۰ دقیقه فرصت دهید تا قارچ بپزد، در این هنگام پنیر رنده شده را اضافه کرده و در حدود پنج دقیقه روی حرارت قرار دهید بعد، شعله را خاموش کرده، در این هنگام آبلیمو به آن زده و داخل ظرف کشیده و یک حلقه لیمو ترش کنار ظرف آویزان کنید و خامه را به آن افزوده و به صورت دایره ای وسط پتاژ بریزید.

آموزش پخت انواع غذا با آکا – آکاایران

Let’s block ads! (Why?)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *