معماری
خانه / چطور زندگی کنیم / سالاد میگو، لذیذ و پرخاصیت

سالاد میگو، لذیذ و پرخاصیت

میگو منبع غنی از ویتامین‌های سی، دی، ای، ب 12، ب6، آ و املاحی چون کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم، روی، مس، منگنز و سلنیم است. علاوه بر این، کلسیم، آهن، روی، منیزیم و فسفر میگو نسبت به سایر آبزیان بیشتر است. در ادامه آموزش یک نوع سالاد ساده و لذیذ با میگو را برای شما قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این سالاد، با ما همراه باشید.

سالاد میگو، لذیذ و پرخاصیت

اختصاصی تابناک باتو؛ میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریایی است  که از نظر مقایسه‌ای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیادی دارند،کالری کمتری دارد. پروتیئن موجود در میگو، کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید آمینه‌های لازم جهت رشد می‌باشد. میگوها در کل دارای چربی کمی هستند، اسیدهای چرب امگا ـ ۳ که از دسته اسیدهای چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند، در میگو ها به وفور یافت می‌شوند. 

میگو منبع غنی از ویتامین‌های سی، دی، ای، ب 12، ب6، آ و املاحی چون کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم، روی، مس، منگنز و سلنیم است. علاوه بر این، کلسیم، آهن، روی، منیزیم و فسفر میگو نسبت به سایر آبزیان بیشتر است. در ادامه آموزش یک نوع سالاد ساده و لذیذ با میگو را برای شما قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این سالاد، با ما همراه باشید.

سالاد میگو، لذیذ و پرخاصیت

مواد لازم:

خیار سالادی حلقه حلقه برش خورده: دو عدد بزرگ

میگو: ۵۰۰ گرم

نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل: یک چهارم قاشق چایخوری

سس مایونز: ۱ پیمانه

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

ساقه‌ی خرد شده‌ی پیازچه: 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

میگوها را پاک کرده و داخل روغن زیتونی که با نمک و فلفل مخلوط شده است، سرخ می‌کنیم.

پس از خنک شدن میگوها، آنها را با سس مایونز مخلوط می‌کنیم.

حلقه‌های خیار را داخل ظرف سالاد می‌چینیم و روی هر کدام از آنها، یک قطعه میگوی آغشته به مایونز را قرار می‌دهیم. سپس روی قطعه‌های میگو را با ساقه‌ی پیازچه‌ی خرد شده، تزیین می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منابع: delgarm ـ justfood

این مطلب در سایت تابناک  باتو  منتشر شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *