معماری
خانه / چطور زندگی کنیم / فریتاتای پاستا و پنیر، یک غذای ایتالیایی

فریتاتای پاستا و پنیر، یک غذای ایتالیایی

فریتاتا یک غذای سنتی ایتالیایی با پایه‌ی تخم‌مرغ می‌باشد که شباهت‌های زیادی با املت دارد و به طور سنتی با مخلفاتی چون گوشت، پنیر، پاستا و … پر می‌شود. در ادامه روش پخت و مواد اولیه‌ی یک نوع از انواع این غذای خوشمزه را برای شما آورده‌ایم. با ما همراه باشید.

فریتاتای پاستا و پنیر، یک غذای ایتالیایی

اختصاصی تابناک باتو؛ فریتاتا یک غذای سنتی ایتالیایی با پایه‌ی تخم‌مرغ می‌باشد که شباهت‌های زیادی با املت دارد و به طور سنتی با مخلفاتی چون گوشت، پنیر، پاستا و … پر می‌شود. در ادامه روش پخت و مواد اولیه‌ی یک نوع از انواع این غذای خوشمزه را برای شما آورده‌ایم. با ما همراه باشید.
فریتاتای پاستا و پنیر، یک غذای ایتالیایی

مواد لازم:

تخم مرغ: ۶ عدد

خامه‌ی زده شده: 3 قاشق غذاخوری

پاستای پخته شده: ۳ پیمانه

آویشن تازه (خرد شده): ۳ قاشق غذاخوری

جعفری تازه (خرد شده): ۲ قاشق غذاخوری

لیموترش: ۱ عدد

نمک: نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان رنده شده: یک پیمانه

طرز تهیه:

در ظرفی مناسب تخم مرغ‌ها را شکسته و خوب هم می‌زنیم سپس خامه‌ی زده شده، پنیر و پاستا را به همراه آویشن و جعفری خرد شده به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. حالا نوبت آب لیموی تازه به همراه نمک و فلفل است. این مواد را نیز به مواد قبلی افزوده و هم می‌زنیم.

روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته روی حرارت قرار می‌دهیم. مخلوط بالا را داخل ماهیتابه می‌ریزیم و وقتی فریتاتا خودش را گرفت، آن را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر فریتاتا هم پخته شود. فریتاتای ما آماده است. آن را در ظرف سرو قرار داده و با برگ‎های تازه‌ی آویشن و جعفری، تزیین می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منابع: tareekaa ـ wikipedia

این مطلب در سایت تابناک  باتو  منتشر شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *