معماری
خانه / چطور زندگی کنیم / طرز تهیه‌ی کتلت مرغ و سیب‌زمینی در فر

طرز تهیه‌ی کتلت مرغ و سیب‌زمینی در فر

اگر از چربی خون رنج می‌برید و یا به دنبال تهیه‌ و پخت غذاهای کم چرب هستید، به شما آموزش امروز را پیشنهاد می‌کنیم. امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت کتلت مرغ و سیب‌زمینی در فر آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی کتلت مرغ و سیب‌زمینی در فر

اختصاصی تابناک باتو؛ اگر از چربی خون رنج می‌برید و یا به دنبال تهیه‌ و پخت غذاهای کم چرب هستید، به شما آموزش امروز را پیشنهاد می‌کنیم. امروز تصمیم  داریم شما را با روش پخت کتلت مرغ و سیب‌زمینی در فر آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه‌ی کتلت مرغ و سیب‌زمینی در فر

مواد لازم:

سیب زمینی پخته و رنده شده: ۴ عدد متوسط

سینه‌ی مرغ چرخ شده: 2 عدد

پیاز: ۲ عدد متوسط

جعفری خرد شده: یک پیمانه

ریحان خرد شده: دو قاشق غذاخوری

پودر هل: یک قاشق چایخوری

گشنیز خشک شده: دو قاشق چایخوری

لیموترش: یک قاشق غذاخوری

ادویه کاری: یک قاشق غذاخوری

آرد: یک پیمانه

آرد سوخاری: یک پیمانه

تخم مرغ: یک عدد

طرز تهیه:

فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه‌ی سانتیگراد، روشن می‌کنیم.

در ظرفی مناسب، سینه‌ی مرغ را به همراه پیاز و جعفری و پودر هل ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم.

سیب زمینی رنده شده، آرد، تخم مرغ، آرد سوخاری، ادویه کاری، گشنیز، ریحان، نمک و آبلیمو را به مواد افزوده و خوب ورز می‌دهیم.

وقتی مواد خوب خمیر شد، از آن گلوله‌های کوچکی برداشته و به دلخواه شکل‌ داده و آنها را در سینی فر که از قبل چرب کرده بودیم، قرار می‌دهیم.

سینی را به مدت نیم ساعت داخل فر قرار می‌دهیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: atyabtabkha

این مطلب در سایت تابناک  باتو  منتشر شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *